Veelgestelde Vragen en Antwoorden

Zijn beddengoed en handdoeken aanwezig?

Ja. De bedden zijn al opgemaakt en ook handdoeken zijn voldoende aanwezig. U hoeft dus geen handdoeken en beddengoed mee te nemen.Hier wordt niets extra’s voor gerekend.

Kun je parkeren bij de vakantiewoning?

Ja, er zijn genoeg parkeerplaatsen bij het huisje. U kunt op de oprit links van het huis parkeren. Er kunnen zelfs tot 4 auto’s gratis staan. Verder kun je ook op straat gratis parkeren.

Mogen honden mee in het vakantiehuis?

Honden zijn welkom in de vakantiewoning. Er wordt 12,50 euro extra gerekend per verblijf.

Is er plaats om onze fietsen te stallen?

Fietsen kunnen zeker mee om van het Limburgse heuvelland te genieten. Op het terras staat een fietsenrek. Wel raden we altijd aan om de fietsen in ieder geval ’s nachts binnen te zetten. Fietsen kunnen binnen in de gang van de vakantiewoning gestald worden. Daar moeten wel 6 treden voor omlaag gereden worden. Er is een speciale fietsgoot aanwezig.

Verzorgen jullie ook ontbijt?

We serveren geen ontbijt, er zit een eigen keuken bij de vakantiewoning. Wel is er muesli of havermout, jam, hagelslag, stroop, chocopasta en pindakaas aanwezig. Evenals koffie en thee, suiker en koffiemelk. Alleen voor de broodjes en toast dien je dus zelf te zorgen. Er staat wel een broodrooster en ook een combimagnetron, waarin broodjes afgebakken kunnen worden.