Kerstmarkt Maastricht 2021 gaat toch door

Ondanks eerdere berichtgeving dat de Kerstmarkt in Maastricht dit jaar niet door gaat, kunnen we zeggen: Kerstmarkt Maastricht 2021 gaat toch door!

De kerstmarkt Maastricht 2021 vindt plaats van donderdag 2 december tot vrijdag 31 december. 
In 2020 is de kerstmarkt van Maastricht helaas door de coronapandemie niet doorgegaan. Ook dit jaar zag het ernaar uit dat de kerstmarkt in Maastricht geannuleerd zou worden. Verschillende ondernemers hebben zich bij elkaar gepakt en nu gaat de Kerstmarkt in Maastricht wel door.

Op het Vrijthof is er tijdens de kerstmarkt een overdekte schaatsbaan van maar liefst 900m2. Dit bruisende centrum van Magisch Maastricht op het Vrijthof is overdekt met een transparant dak, voor nóg meer ijsplezier! Voor de kinderen is er een aparte kinderschaatsbaan. Vanuit de winterlounge kunt u uw schaatsende kinderen in de gaten houden en tegelijkertijd genieten van een heerlijke glühwein.

kerstmarkt Maastricht - Magisch Maastricht | www.vakantiewoningvalkenburg.nl

Verder is er een reuzenrad van 45 meter hoog en een draaimolen met etage. Kinderen kunnen zich amuseren met een geweldige overdekte reuzenglijbaan.

De kerstmarkt heeft een nostalgische uitstraling doordat alle kerstchalets zijn voorzien van mooie rode daken met schitterende guirlandes.

Openingstijden van de kerstmarkt Maastricht 2021:

Gratis toegang!

Het reuzenrad, de schaatsbaan, de caroussel, de kerstmarkt en de horecagelegenheden zijn alle dagen van 10:00 tot 17:00 uur geopend. De kerstmarkt sluit steeds om 17:00 uur.

25 en 26 december opent alles een uurtje later. 

25 december: open van 11:00 tot 17:00 uur

26 december: open van 11:00 tot 17:00 uur

Nog niet genoeg aan de kerstmarkt van Maastricht?

Combineer de kerstmarkt in Maastricht met een bezoek aan de grotten van de kerstmarkt van Valkenburg of met de Geulhemmergrot en rotswoningen in Geulhem.

Magisch Maastricht - Kerstmarkt Maastricht |www/vakantiewoningvalkenburg.nl

Geef een reactie