TEFAF Maastricht 2022 – Wat is het – openingstijden en praktische info

TEFAF MAASTRICHT is dé meest prestigieuze kunstbeurs van Nederland. TEFAF staat voor The European Fine Art Fair. In 2022 is het jubileumjaar: de TEFAF bestaat 35 jaar.

Tefaf Maastricht grote kunstbeurs in MECC

TEFAF 2022

De TEFAF bestaat in 2022 35 jaar. De jubileumeditie vindt plaats in het MECC in Maastricht.

Wat is TEFAF?

TEFAF staat voor The European Fine Art Fair. TEFAF staat wereldwijd bekend als een exclusieve kunstbeurs. Het is de meest prestigieuze kunstbeurs van Nederland en trekt ruim 100.000 bezoekers in anderhalve week.

 

Wereldwijd wordt deze beurs erkend als Dè kunstbeurs over Kunst, Antiek en Design. TEFAF Maastricht laat meer dan 7000 jaar kunstgeschiedenis zien. Van wat voor soort kunst je ook liefhebber bent, bij de TEFAF komt iedere kunstliefhebber en kunstverzamelaar aan zijn of haar trekken. Van sieraden tot beeldende kunst. Van Oude Meesters tot moderne kunst.

Er zijn 275 kunsthandelaren uit 20 landen aanwezig. Kunstliefhebbers kunnen hun hart ophalen, met de ruim 35000 kunstobjecten die aanwezig zijn.

Openingstijden TEFAF 2021 Maastricht

Vrijdag 24 juni en Zaterdag 25 juni tot 2uur: alleen op uitnodiging.
Zaterdag 25 juni t/m donderdag 30 juni: 11.00u -19.00u

Entree TEFAF:
€ 40,-  per dag voor volwassenen of € 100,- voor alle dagen.
€ 20,- voor kinderen van 12 – 18 jaar € 0,- voor kinderen tot 12 jaar
Catalogus: € 20,-

Bereikbaarheid TEFAF

  • met de auto

De TEFAF vindt plaats in het MECC. Dat is vanuit vakantiewoning Valkenburg te bereiken per auto in minder dan 15 minuten. Parkeren bij het MECC komt op € 13,- per dag. Geef in de navigatie aan Forum 100 in Maastricht. 

  • met de trein

Het MECC ligt vlak bij treinstation Maastricht Randwijck, dus per trein naar het MECC gaan vanuit vakantiewoning Valkenburg is ook een goed idee. In 14 minuten ben je vanuit treinstation Houthem-St. Gerlach in Maastricht Randwijck. Het zijn dan 4 haltes. 

Route TEFAF naar Vakantiewoning Valkenburg

En wist u dat vlak bij dit heerlijke vakantiehuis er nog een kunstexpositie is? Zo kun u als kunstliefhebber uw hart ophalen in Maastricht en in Valkenburg.Op 5 minuten lopen van ons vakantiehuis is er  KiV, dat staat voor Kunst in Valkenburg.

Geef een reactie